Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gaziantep'te Yangın Son Dakika : Gaziantep'te Boya Fabrikasında Yangın 2 - Yeniden - Son Dakika : Sanayi organize bölgesi'nde bulunan bir elyaf fabrikasının depo kısmında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

Gaziantep'te Yangın Son Dakika : Gaziantep'te Boya Fabrikasında Yangın 2 - Yeniden - Son Dakika : Sanayi organize bölgesi'nde bulunan bir elyaf fabrikasının depo kısmında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı.. Gaziantep'te yangın gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde suriyeli ailenin oturduğu iki katlı evin ikinci katında yangın çıktı. Gaziantep'te bir tamirhanede, otomobilin alev alması sonucu yangın çıktı. Son dakika.peker yeni video yayınladı. Gaziantep'te palet imalathanesi yapan bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır.

Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Son dakika.peker yeni video yayınladı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı. Gaziantep'teki bir özel hastanede, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yeşilova mahallesi, gaziantep caddesi no:84/b araban / gaziantep.

Gaziantep'te boya ve tiner atölyesinde yangın - Son Dakika
Gaziantep'te boya ve tiner atölyesinde yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Gaziantep 'in şehitkamil ilçesindeki özel bir hastanesinin bodrum katındaki enerji depolama odasında, aşırı ısınmadan dolayı sabaha karşı yangın çıktı. Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi. Son eklenenler genel yetenek arabalar sağlık tümü. Gaziantep'te iplik fabrikasının depo bölümünde çıkan yangın, 25 itfaiye aracı ve 60 itfaiye eri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol. Gaziantep yangın etiketine sahip 0 sonuç bulundu. Son dakika… gaziantep'te sanayi sitesinde bulunan bir boya imalathanesinde patlama meydana geldi. Gaziantep yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Haber merkezi 14 şubat 2020, 10:06 son güncelleme:

Gaziantep yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Gaziantep'teki bir özel hastanede, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Haber merkezi 14 şubat 2020, 10:06 son güncelleme: Son eklenenler genel yetenek arabalar sağlık tümü. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Gaziantep 'in şehitkamil ilçesindeki özel bir hastanesinin bodrum katındaki enerji depolama odasında, aşırı ısınmadan dolayı sabaha karşı yangın çıktı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı. Olay gece saatlerinde şehitkamil i̇lçesi, gatem toptancılar sitesindeki yazı önce hollywoodland şeklindeyken 1949 yılındaki yenileme sırasında son dört harf atılmıştır. .gösteren 7 bin metrekare alana kurulu elyaf fabrikasının geri dönüşüm deposunda sabah saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yeşilova mahallesi, gaziantep caddesi no:84/b araban / gaziantep. Son dakika gaziantep yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. .çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.gaziantep 3. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Yeşilova mahallesi, gaziantep caddesi no:84/b araban / gaziantep. Gaziantep'te masa sandalye imalathanesinde yangın. O anlar ise cep telefonu kameralarına b&ou. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. 16 şubat 2020, 09:59 aa.

Gaziantep'te yangın - Son Dakika
Gaziantep'te yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
O anlar ise cep telefonu kameralarına b&ou. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Gaziantep'te yangın gaziantep'in i̇slahiye ilçesinde suriyeli ailenin oturduğu iki katlı evin ikinci katında yangın çıktı. Gaziantep organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Olay gece saatlerinde şehitkamil i̇lçesi, gatem toptancılar sitesindeki yazı önce hollywoodland şeklindeyken 1949 yılındaki yenileme sırasında son dört harf atılmıştır. Organize sanayi bölgesi'de bulunan bir iplik fabrikasının deposunda yangın çıktı. Gaziantep'te yangında 2 çocuk yanarak öldü. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı.

Haber merkezi 14 şubat 2020, 10:06 son güncelleme:

Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Gazi̇antepte, organize sanayi bölgesi'nde bir iplik fabrikasının depo olarak kullanılan kısmında yangın çıktı. 16 şubat 2020, 09:59 aa. Gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler, gaziantep ile özdeşleşen markaları ağırlıyor. Gaziantep'te bir iş yerinde büyük bir yangın meydana geldi. Gaziantep yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. Yeşilova mahallesi, gaziantep caddesi no:84/b araban / gaziantep. Gaziantep'te bir tamirhanede, otomobilin alev alması sonucu yangın çıktı. Organize sanayi bölgesinde bulunan bir elyaf fabrikasının geri dönüşüm bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika… gaziantep'te sanayi sitesinde bulunan bir boya imalathanesinde patlama meydana geldi. Gaziantep'te yangında 2 çocuk yanarak öldü. Sanayi organize bölgesi'nde bulunan bir elyaf fabrikasının depo kısmında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

Gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler, gaziantep ile özdeşleşen markaları ağırlıyor. Gaziantep organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Akp, neden rahatsız ( tikla i̇zle ). Organize sanayi bölgesi'nde bir tekstil fabrikasının pamuk atölyesinde yangın çıktı. Organize sanayi bölgesi'de bulunan bir iplik fabrikasının deposunda yangın çıktı.

Son dakika... Gaziantep'te depoda büyük yangın - Son ...
Son dakika... Gaziantep'te depoda büyük yangın - Son ... from i4.hurimg.com
Gaziantep yangın etiketine sahip 0 sonuç bulundu. Son eklenenler genel yetenek arabalar sağlık tümü. Gaziantep'te masa sandalye imalathanesinde yangın. Son dakika gaziantep haberleri, gaziantep'te sıcak gelişmeler, güncel makaleler ve şehir servisleri gaziantep güneş gazetesi'nde. Kozmetikçide çıkan yangın 6 dükkanı yaktı. .yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Gaziantep'te bir tamirhanede, otomobilin alev alması sonucu yangın çıktı. Gaziantep'teki bir boya ve tiner atölyesinde çıkan ve 8 iş yerine sıçrayan yangın söndürüldü.

Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır.

Son dakika gaziantep haberleri, gaziantep'te sıcak gelişmeler, güncel makaleler ve şehir servisleri gaziantep güneş gazetesi'nde. Organize sanayi bölgesi'nde bir tekstil fabrikasının pamuk atölyesinde yangın çıktı. .gösteren 7 bin metrekare alana kurulu elyaf fabrikasının geri dönüşüm deposunda sabah saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. Organize sanayi bölgesi'de bulunan bir iplik fabrikasının deposunda yangın çıktı. 20:42 | gaziantep'te kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu: 25 temmuz pazar gaziantep nöbetçi eczaneleri. Gaziantep'te palet imalathanesi yapan bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. O anlar ise cep telefonu kameralarına b&ou. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Gaziantep'te yangında 2 çocuk yanarak öldü. Gaziantep yangın etiketine sahip 0 sonuç bulundu. Gaziantep'teki bir özel hastanede, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Gaziantep'in en güçlü, tarafsız ve özgür gazetesi gaziantep yangın. Gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler, gaziantep ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.